Productie van alle vormen,
afmeting en vermogen.
De beste kwaliteit voor
professionele toepassingen.
Advies en ontwerp
op basis van uw wensen

Professionele kwaliteit en betrouwbaarheid

Jac. de Vries Gesta B.V.  ontwikkelt en  levert verwarmingselementen en heaters aan professionele installateurs en gebruikers.

Wij weten als geen ander het belang van functionele kwaliteit, maar ook het belang van betrouwbaarheid en veiligheid. Zowel voor de installateur als voor de eindgebruiker is een veilig en betrouwbaar functionerend apparaat belangrijk. Alleen de hoogste kwaliteit zorgt voor betrouwbaarheid en voorkomt op termijn lekkages en storingen. We gebruiken ook de beste componenten en materialen waar we achter staan, en die zich in de praktijk hebben bewezen.

De kwaliteit zit van binnen

Vaak is het niet aan het apparaat te zien welke interne materialen er gebruikt zijn. Het technische gedeelte wordt immers afgeschermd. Jac. de Vries Gesta B.V. weet altijd welk vermogen nodig is voor een uw toepassing. Naast het juiste vermogen monteren wij optioneel ook regelingen met hoogwaardige componenten en hebben de verwarmingselementen een hoogwaardige afdichting, monteren we temperatuur beveiligingen en eventueel eenvoudige of uitgebreide temperatuur regelingen.

Daar moet je wel oog voor hebben

Naast duurzaamheid en veiligheid is ook de prijs een variabele factor. In de complexe markt van verwarmingselementen geldt overduidelijk de uitdrukking: “Goedkoop is duurkoop”.

Bij Jac. de Vries Gesta B.V vormen de toepassing, veiligheid en betrouwbaarheid de basis waarop een product samengesteld wordt. Op basis van de vraag adviseren wij de klant een zo goed mogelijk product met de gewenste kwaliteit voor een scherpe reële prijs.

Dat zie je niet aan de buitenkant, maar wordt wel herkent door onze vaste klanten. Zij hebben daar ondertussen wel oog voor.

Jac. de Vries Gesta B.V maakt sinds 1937 topkwaliteit producten.

Op basis van uw wensen adviseren onze experts de opbouw van het gewenste product. We denken met u mee en zijn altijd aanwezig voor vragen. Jarenlange know-how en ervaring ontzorgen onze klanten en laten ze steeds weer terugkomen.

Want het is niet de prijs waar je het warm van moet krijgen. Het gaat om de top in service, betrouwbaarheid en kwaliteit.

En dat doen we al vele jaren met optimaal plezier.

Neem gerust contact met ons op voor advies en antwoorden op al uw vragen.