Productie van alle vormen,
afmeting en vermogen.
De beste kwaliteit voor
professionele toepassingen.
Advies en ontwerp
op basis van uw wensen

De warmte van Jac. de Vries Gesta B.V.

Het bedrijf Jac. de Vries Gesta B.V. vindt zijn oorsprong in 1937, en staat al ruim 80 jaar bekend als een specialist en producent in elektrotechnische verwarmingselementen.

We leveren aan verscheidene toepassingsgebieden zoals de scheepsvaart, jachtbouw, horeca en (voedingsmiddelen) industrie etc.

Elk product op maat en naar wens mogelijk

Jac. de Vries Gesta B.V. denkt met de klant mee. Omdat de verwarmingselementen altijd verder moeten worden verwerkt naar de eindproducten zijn er altijd specifieke wensen en specificaties.

Of de elementen geïnstalleerd worden in een vrachtschip, industriële toepassing of binnen een professionele keukeninstallatie, de mensen van Jac. de Vries Gesta B.V. vragen altijd verder om tot een complete oplossing te komen. Daarbij maakt Jac. de Vries GESTA gebruik van speciale software en wordt elk product eventueel op maat ontworpen en geproduceerd.

Een unieke werkwijze

Wij maken alleen gebruik van de beste materialen en passen de nieuwste technieken toe. In onze fabriek heeft een enthousiaste groep van circa 20 vakmensen de verantwoording en toewijding om alles onberispelijk te produceren.

Wij zijn ons er terdege van bewust dat een elektrisch verwarmingselement niet het eindproduct is. Onze klanten moeten scoren door gebruik te maken van onze producten. Alleen de beste kwaliteit en betrouwbaarheid is dus goed genoeg!

Een oplossing voor alle warmte vraagstukken

Als de hutten op een schip, de vloeistof in een industrieel proces, boiler of tank, of de luchttemperatuur in een fabriek een warmte vraagstuk is, dan denken we graag met u mee. Onze expertise en uw inzicht en vakkennis combineert tot oplossingen.

 

Uw partner in verwarmingselementen

Alle producten die Jac. de Vries Gesta B.V.  levert, worden met de grootste zorg geselecteerd en vervaardigd om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen. Alle verwarmingselementen worden geleverd volgens de norm EN 60335-1 en onder de Koninklijke Metaalunie voorwaarden. Onze kwaliteit is tenslotte ook uw kwaliteit. Mochten er ondanks onze kwaliteitscontroles gebreken of problemen zijn, kunt u rekenen op een gedegen en snelle service bij een goede garantieregeling.

Klik hier voor meer over onze historie.